неділя, 12 листопада 2017 00:01

Україна не буде задоволена рішенням Вашингтону щодо Донбасу - Балога

Україна не буде задоволена рішенням Вашингтону щодо Донбасу - Балога
Вашингтон вирішить, як завершувати кризу на Донбасі. Фото: Znaj.ua

Вашингтон до березня вирішить, яким способом завершити кризу на Донбасі. Так вважає народний депутат Віктор Балога, повідомляє ЗІК.

На його думку, ми отримаємо сценарій, яким будуть невдоволені як українська, так і російська сторони.

"Ми не будемо однозначно задоволеними від цього рішення. Та й, я впевнений, цими ідеями не буде задоволеною і Росія", – зазначив Балога.

"Не думаю, що в односторонньому порядку усе вирішиться повною поразкою України і перемогою Росії. Будемо чекати. Та мені здається, що етап, який розпочався навколо миротворчого контингенту – правильний шлях для того, щоб, найперше – зупинити війну. Адже навіть замороження цього конфлікту – краще, ніж війна", – вважає нардеп.

За його словами, ідеї силового вирішення ситуації є помилковими. Мовляв, без участі Вашингтону та ЄС, нам не вдасться зняти це питання із порядку денного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МінАТО не знають, звідки США взяли цифру в 20 тис. миротворців

У США розробили план про введення на Донбас миротворчої місії ООН у складі 20 тис. військовослужбовців.

У свою чергу заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука вважає, що для забезпечення миру на Донбас необхідно ввести від 40 до 60 тисяч миротворців.

Зараз ви читаєте новину «Україна не буде задоволена рішенням Вашингтону щодо Донбасу - Балога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі