вівторок, 11 листопада 2008 08:02

Україна і країни НАТО обговорять ПДЧ для Києва

Україна і країни НАТО обговорять ПДЧ для Києва
Керівники оборонних відомств 8-ми країн Скандинаво-Балтійської ініціативи і України обговорять питання підтримки приєднання України до Плану дій щодо членства в НАТО.

Як повідомили в Управлінні прес-служби Міноборони України, зокрема, учора в Королівство Данія для участі в засіданні міністрів оборони Скандинаво-Балтійської ініціативи прибула українська військова делегація на чолі з Міністром оборони України Юрієм Єхануровим.

Основна мета проведення засідання міністрів оборони Скандинаво-Балтійської ніціативи, яке відбудеться 11 листопада в місті Рьонє на острові Борнхольм, полягає в обговоренні стану реалізації Скандинаво-Балтійської ініціативи і визначення перспектив на майбутнє.

Зокрема, в ході засідання Міністр оборони України і керівники оборонних відомств 8-ми країн Скандинаво-Балтійської ініціативи - Фінляндії, Швеції, Норвегії, Данії, Ісландії, Литви, Латвії і Естонії - обговорять питання підтримки цими країнами ініціативи щодо приєднання України до Плану дій щодо членства в НАТО.

Також обговорюватиметься стан співпраці України з країнами Скандинаво-Балтійської ініціативи і перспективи його розвитку.

По завершенню візиту в Данію Єхануров відправиться в столицю Естонської Республіки Таллінн, де 13 листопада візьме участь в Консультаціях високого рівня між Україною і НАТО за участю міністрів оборони, повідомляє ЛІга.

Зараз ви читаєте новину «Україна і країни НАТО обговорять ПДЧ для Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі