Ексклюзиви
четвер, 22 листопада 2007 13:32

Україна хоче будувати газопровід разом з Туркменістаном, Росією і Казахстаном

 Україна має намір взяти участь у будівництві прикаспійського газопроводу разом з Туркменістаном, Росією і Казахстаном, заявив прем"єр-міністр України Віктор Янукович.

В інтерв"ю журналістам у четвер в Ашгабаті Янукович відзначив, що обговорив це питання на зустрічі з президентом Туркменістану Гурбангули Бердимухамедовим.

"Україна внесла свої пропозиції щодо розвитку цієї системи. Ми це питання конкретизували і думаємо, що це буде темою переговорів найближчим часом", - сказав Янукович.

Відповідаючи на питання журналістів, він відзначив, що отримання Україною газу по прямих контрактних поставках з Туркменістану можливе у разі участі України у розробці газових родовищ на шельфі Каспійського моря. Разом з тим він відзначив, що існуюча нормативна база поки не дозволяє перейти на прямі контрактні постачання, повідомляє Интерфакс-Украина.

Зараз ви читаєте новину «Україна хоче будувати газопровід разом з Туркменістаном, Росією і Казахстаном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути