четвер, 19 листопада 2020 22:49

Україна подала списки на обмін з 11 осіб - Кравчук

Україна подала списки на обмін з 11 осіб - Кравчук
Ми не знаємо, скільки там людей страждає від різних форм тиску на тій території - Кравчук. Фото: glavcom.ua

Українська сторона в Тристоронній контактній групі подала списки на обмін утримуваними особами, у них знаходиться 11 осіб.

Про це заявив голова української делегації у Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук в інтерв'ю "Громадському".

"Ми подали документи на 11 осіб, вони вже повністю готові. Ми чекаємо відповідних подань з боку ОРДЛО. Поки таких зустрічних кроків ми не бачимо. Наступне, ми ставимо питання більш широко. Ми не знаємо, скільки там людей страждає від різних форм тиску на тій території. Але ми знаємо, що такі люди є, і хочемо, щоб тема "всіх на всіх" почала реально втілюватись в життя", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відновлення Донбасу може лягти на плечі українців - Пархоменко

Кравчук пояснив, що план української делегації полягає в тому, здійснити обмін тих людей, списки яких підготовлені, а далі – діяти за принципом "всіх на всіх" і домагатись, щоб це відбулось найближчим часом.

Обмін полоненими з Росією у форматі "всіх на всіх" до 15 грудня — це намір української сторони. Про це розповів Олексій Резніков, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Зараз ви читаєте новину «Україна подала списки на обмін з 11 осіб - Кравчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі