середа, 15 лютого 2023 12:56

Спецтема: Війна Росії проти України

Україна має достатньо зброї, щоб відбити наступ РФ – Резніков

Україна має достатньо зброї, щоб відбити наступ РФ – Резніков
Реніков переконав про готовність ЗСУ відбити наступ РФ. Фото: slovoidilo.ua

У Збройних сил України достатньо боєприпасів, щоб відбити наступ росіян.

Плюс будуть нові поставки. Їх обговорювалися під час дев'ятого "Рамштайну", повідомив міністр оборони Олексій Резніков, пише Укрінформ.

За його словами, в Україні не сидять, нічого не роблячи, і давно організували постачання боєприпасів від країн НАТО як військово-технічну допомогу, так і уклали контракти на 23-й рік, щоб забезпечити системність постачання.

"Тому поставки є і поставки будуть", – сказав міністр

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Резніков сказав, чому буде присвячений другий день "Рамштайну"

Водночас, коли йде війна, завжди чогось не вистачає.

"Але казати, що ситуація критична і нам не вистачить для того, щоб відбити навалу, – не можна. Ми готові до відбиття навали. Але що більше буде боєприпасу, то краще, і про це знають наші партнери", – додав Резніков.

У Бельгії 14 лютого відбулась дев'ята зустріч у форматі "Рамштайн". Президент України Володимир Зеленський повідомив, що партнери підтвердили готовність передати більше систем ППО, танків, артилерії та снарядів, а також організувати подальші навчання військових. Водночас він додав, що не про всі домовленості на "Рамштайні" можна говорити публічно: "Значну частину варто залишити за зачиненими дверима".

Зараз ви читаєте новину «Україна має достатньо зброї, щоб відбити наступ РФ – Резніков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі