вівторок, 07 жовтня 2008 16:45

Указу про розпуск Ради сьогодні не буде - Герман

Народний депутат від фракції Партії регіонів Ганна Герман заявила, що, відповідно до тієї, що є у неї, інформації, указу про розпуск парламенту сьогодні не буде.

Сьогодні в кулуарах Ради, відповідаючи на запитання, чи підпише сьогодні Віктор Ющенко указ про розпуск ВР, Герман сказала: "Я думаю, не сьогодні. Думаю, що Президент все ще сподівається на те, що буде якась коаліція. Коли Президент зрозуміє, що коаліції насправді не буде, він підпише указ (про розпуск ВР)".

На уточнююче запитання, чи підпише Ющенко указ після 24:00, Герман відзначила: "Не думаю, що Президент не спатиме вночі. Думаю, він спокійно проспить всю ніч і зробить це десь близько полудня, як він звик. Він же у нас чоловік, який ніколи не поспішає, м"яко кажучи".

Ганна Герман не почала прогнозувати, скільки відсотків набере ПР на дострокових виборах, відзначивши лише, що "ми переможемо незважаючи ні на що".

"Ми зараз в дуже хорошій ситуації, тому що на тлі того, що сьогодні виробляє владна коаліція, ми виглядаємо дуже симпатично. Ми виглядаємо як найбільш спокійна і упевнена, і стабільна політична сила. Люди у нас не дурні, люди зможуть оцінити те, що відбувається", - сказала Герман.

Разом з тим, регіоналка зізналася, що виборчі штаби ПР в регіонах ще не розгорнені: "Говорю правду. Але, як тільки висохне чорнило на указі Президента, ми тут же розгорнемо штаби", пише Корреспондент.

Сьогодні депутат від НУНС Анатолій Гриценко заявив, що Віктор Ющенко дав час до вечора створити коаліцію між БЮТ і Партією регіонів. У той же час, регіонал Борис Колесніков заявив, що переконаний у неможливості створення коаліції між БЮТ і ПР.
Зараз ви читаєте новину «Указу про розпуск Ради сьогодні не буде - Герман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі