вівторок, 16 квітня 2019 00:44

Указ про звільнення Семочка з'явився на сайті президента

Указ про звільнення Семочка з'явився на сайті президента
Семочка звільнили з посади першого заступника Голови Служби зовнішньої розвідки України. Фото: Антикор

На сайті Адміністрації президента опублікували указ про звільнення першого заступника керівника Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка.

"Звільнити Семочка Сергія Олексійовича з посади першого заступника Голови Служби зовнішньої розвідки України", - йдеться в документі.

Про звільнення президент України Петро Порошенко заявив у п'ятницю, 12 квітня, під час спілкування з журналістами на НСК "Олімпійський".

Звільнити ж Семочка Порошенко обіцяв ще 6 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент звільнив заступника голови зовнішньої розвідки Семочка

Нагадаємо, в жовтні 2018 року Національне антикорупційне бюро відкрило кримінальне провадження за фактом незаконного збагачення колишнього начальника Головного управління СБУ в Києві та Київській області, першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка.

Семочко має родичів з російськими паспортами, нерухомість вартістю понад 200 млн грн і бізнес в Криму, а також користується елітним позашляховиком Toyota Land Cruiser 200, який зареєстрований на людину, яка не існує.

Зараз ви читаєте новину «Указ про звільнення Семочка з'явився на сайті президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі