четвер, 05 липня 2007 09:16

Угоду про співпрацю Ющенко та олігархи так і не підписали

Великі підприємці мають залишити парламент і займатись безпосерденьо бізнесом. До цього закликав президент Віктор Ющенко бізнесменів на зустрічі з ними у Секретаріаті. На думку глави держави, якщо нинішня ситуація не зміниться, запобігти конфлікту інтересів буде неможливо.

Проте після трьохгодинної зустрічі візаві так і не дійшли згоди - заанонсований меморандум про співпрацю бізнеса та влади так і не підписали.

Водночас бізнесмени готові прислухатися до слів Ющенка, але після того, як держава надасть усі необхідні гарантії. Інакше чесно бізнес в Україні побудувати дуже важко.

"Нам потрібне найголовніше створити сприятливе поле. Ми не вимагаємо якихось пільг специфічних. Ми вимагаємо, щоб на сьогоднішній день ми отримали рівні умови..."- сказав бізнесмен Олег Мкртчян.

У результаті всі залишилися задоволені відвертою розмовою. Єдине, що бізнесмени і Президент залишили "напотім" - це підписання чергової "дорожної карти". Над нею попрацюють наступні пару тижнів, повідомляє "5 канал".

Зараз ви читаєте новину «Угоду про співпрацю Ющенко та олігархи так і не підписали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі