понеділок, 27 серпня 2007 08:22

Уго Чавес купить у Росії 5 тисяч снайперських гвинтівок

Президент Венесуели Уго Чавес оголосив у неділю про плани з придбання у Росії 5 тисяч снайперських гвинтівок системи Драгунова для оборони своєї країни від можливого нападу з боку США.

"Я збираюся купити у Росії 5 тисяч снайперських гвинтівок Драгунова з телескопічним прицілом, з вбудованим приладом нічного бачення, які вважаються кращими в світі", - заявив Уго Чавес під час свого виступу в неділю на східному узбережжі Венесуели.

"Ми розіб"ємо будь-якого імперіалістичного ворога, який наблизиться до нашої території", - додав Чавес.

США припинили продаж військової техніки Венесуелі і заблокували декілька спроб президента південноамериканської країни оволодіти військовими авіаційними технологіями, зіславшись на той факт, що власті Венесуели не змогли чітко роз"яснити мету даних закупівель.

Минулого року Венесуела придбала у Росії 24 винищувачі марки СУ і 100 тисяч автоматів Калашникова АК-103. На даний момент власті Венесуели ведуть переговори з представниками Росії про купівлю підводних човнів, повідомляє агентство Рейтер.
Зараз ви читаєте новину «Уго Чавес купить у Росії 5 тисяч снайперських гвинтівок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі