вівторок, 04 жовтня 2011 16:06

"УДАР" став на захист парку й футбольного поля у Вишневому

"УДАР" став на захист парку й футбольного поля у  Вишневому

Партія "УДАР Віталія Кличка" вимагатиме виключення зі складу земельної комісії Вишневської міської ради депутатів, які лобіюють виділення під забудову території міського парку та футбольного поля у центрі міста. Про це повідомив голова фракції партії "УДАР", секретар земельної комісії міськради Вишневого Антон Замараєв.

За його словами, до виділення земельної ділянки у центрі Вишневого причетні представники однієї з опозиційних політичних сил. "В міській раді цю ініціативу активно лобіюють члени земельної комісії, депутати від "Фронту змін" Шклярський і Робак. Після такого беззаконня слова лідера "Фронту змін" про те, як його політсила відстоює інтереси громади, звучать досить дивно. Цікаво, чи він взагалі знає, чим займаються його депутати на місцях?" – наголошує Замараєв.

Політик переконаний – неприпустимо забирати у громади міста одне з головних місць відпочинку. "Якби навіть наші опоненти готові були довести, що від цього буде користь Вишневому, нехай би зробили усе за законом. Провели громадські слухання, аби дізнатися думку громади, аукціон – щоб бюджет міста отримав реальний прибуток від цього землевідводу. Але ж ініціатори рішення намагаються зробити все тихо, усунувши від контролю за процесом навіть земельну комісію, останнє засідання якої депутати Шклярський і Робак фактично зірвали. І все для того, аби проект землевідводу не отримав негативних оцінок", – говорить голова фракції "УДАРу".

Представники партії "УДАР" у міськраді Вишневого добиватимуться, аби земельна комісія винесла справедливе рішення щодо цього проекту. "Окрім того, 4 жовтня, на найближчій сесії міськради ми ініціюватимемо виключення Шклярського й Робака зі складу земельної комісії. На їх місце мають прийти депутати, які працюватимуть виключно в інтересах громади. А ще ми підтримуємо місцевих мешканців, яка готові 4 жовтня вийти на акції протесту, аби зберегти зелені зони міста", – наголосив Антон Замараєв.

Зараз ви читаєте новину «"УДАР" став на захист парку й футбольного поля у Вишневому ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі