понеділок, 05 листопада 2012 08:40

УДАР покаже відео фальсифікацій

УДАР покаже відео фальсифікацій
На сьогодні заплановано мітинг опозиції під ЦВК. Фото: vidia.org

У неділю в Донецьку прихильники партії УДАР і Всеукраїнське об'єднання "Свобода" пообіцяли показати городянам відео, що підтверджує фальсифікацію виборів.

Про це пише газета Комерсант-Україна в публікації "Митинги дошли до Центризбиркома".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назватися "регіоналом" — означає одразу привести себе до поразки

На центральній площі Донецька прихильники партії УДАР і Всеукраїнське об'єднання "Свобода" домовилися спільно виступити проти фальсифікацій на виборчій дільниці N141677 цього округу.

"У нас є відеодокази того, що на цій дільниці заступник глави й члени комісії особисто вкидали (бюлетені) і перешкоджали роботі глави комісії, що представляє опозицію",- розповів один з активістів Максим Касьянов.

"Ми маємо намір об'їхати двори будинків, що прилягають до цієї дільниці, і за допомогою проектора продемонструвати жителям факти фальсифікацій", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Найдорожче купували голоси в 13-му окрузі — по 100 доларів"

За словами керівника Спільної справи, вибори сфальсифіковані приблизно в 35 округах: у Вінницькій, Волинській, Хмельницькій, Житомирській, Полтавській, Київській, Кіровоградській і Черкаській областях.

Він також повідомив, що методи фальсифікацій аналогічні тим, які зараз відзначаються в столичних округах, тобто зміна результатів шляхом уточнення окружними комісіями протоколів дільничних виборчих комісій.

Як відомо, у понеділок опозиція проводить акцію протесту перед ЦВК проти фальсифікацій на декількох мажоритарних округах, у тому числі в ОВК №94.

Перші акції протесту пройшли ще в суботу й неділю.

Зараз ви читаєте новину «УДАР покаже відео фальсифікацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі