середа, 09 квітня 2014 13:11

УДАР не голосуватиме за лобістські закони - нардеп

УДАР не голосуватиме за лобістські закони - нардеп

"УДАР" не підтримав включення деяких законопроектів до порядку денного, бо не не хоче розглядати лобістські пропозиції

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат Валерій Пацкан.

"Сьогодні був один із законопроектів, який ніби то врегульовує питання лікарських засобів. Ми говорили, що готові голосувати за такий законопроект. Вартість ліків зараз надмірно висока. Але саме в цьому документі збільшується акциз на транспортні засоби з 0, 8 % до 2, 3 %. Але ж вчора ми проголсоували за відміну утилізаційного збору. Тобто виходить, що ми намагаємося бути відкритими до людей, проте іншими законопроектами знову підвищуємо акцизи. Треба розмежувати лобістські закони і ті, які йдуть на користь населенню України. Не треба під шумок пропихати лобістські закони", - зауважив політик.

Парламентар додав, що УДАР голосуватиме за законопроекти, які покращують життя українців.

"Наприклад, сьогодні є закон про люстрацію. Чому його не включили? Тому що за такі речі не голосують ті групи, які вносять лобістські законопроекти. Їх цікавить лише отримання власних дивідендів. Тоді давайте зробимо в парламенті люстрацію, бо такі особи не мають права тут знаходитися", - пояснив "ударівець".

Він вважає, що вирішити це питання можуть дострокові вибори до ВРУ.

Зараз ви читаєте новину «УДАР не голосуватиме за лобістські закони - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі