середа, 05 жовтня 2011 22:51

"Удар" Кличка йтиме на вибори до Ради самостійно

"Удар" Кличка йтиме на вибори до Ради самостійно

Партія "Удар" йтиме на вибори до Верховної Ради самостійно. Про це повідомив лідер партії Віталій Кличко в ефірі "5 каналу", пише "Українська правда".

"На сьогоднішній день ми проходимо і 5% бар'єр", - заявив він, коментуючи ініціативи щодо зміни виборчого законодавства.

"Я впевнений в тому, що повинні бути представники нових політичних сил, які не мають плям, які не мають цих історій, які тягнуть їх вниз...", - зазначив політик.

Кличко уточнив, що "на сьогоднішній день ми не готові говорити, будемо ми об'єднуватись чи ні".

"Скоріше, що ні", - заявив він.

На запитання, чи піде партія на вибори самостійно, він сказав: "Так".

Раніше повідомлялося, згідно з результатами досліджень, проведених Соціологічною групою "Рейтинг", до Верховної Ради проходять Кличко та Тягнибок. За даними опитування, якби вибори до Верховної Ради України відбувалися наприкінці вересня 2011 року, 21,9% опитаних проголосували б за Партію регіонів, 18,9% - за "Батьківщину". При цьому рейтинг партії "Фронт змін" з травня виріс з 9,3% до 11%, рейтинг КПУ зріс з 4,5% до 5,7%, а партії "УДАР" - з 4% до 5,4% . За ВО "Свобода" проголосувало б 4,2% опитаних.

Зараз ви читаєте новину «"Удар" Кличка йтиме на вибори до Ради самостійно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі