пʼятниця, 25 березня 2011 12:20

Учасники "автомайдану" прориваються до Києва

Учасники "автомайдану" прориваються до Києва

Зараз на Європейські площі збираються учасники автопробігу "Відбери в олігархів Україну, поверни її громадянам!".

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Біля Українського дому перебувають близько двох тисяч людей. Вони тримають в руках українські прапори та прапори профспілки захисту підприємців, а також плакати з написам "Банду геть!", "Ні політичним репресіям!" тощо.

Повз мітингувальників проїхала колона машин із національними прапорами та прапорами молодих "регіоналів". Вони цілий ранок їздять по Києву.

Зараз до Європейської площі наближається східна колона. Організатори говорять, що їм перешкоджали правоохоронні органи, але вони все одно прорвались.

Крім того, представники ДАІ, за словами організаторів, зупинили першу машину західної колони.

Разом з тим, лідер організації "Спільна справа" Олександр Данилюк збирає підписи за відставку президента Віктора Януковича та Верховної Ради. Активісти стверджують, що підписів вже близько 600-800 тисяч.

Нагадаємо, сьогодні із двох напрямків - заходу та сходу - до Києва в'їдуть дві колони учасників акції "Відбери в олігархів Україну, поверни її громадянам!". Спільний мітинг проходитиме з 12.00 до 14.00 у Києві на Європейській площі.

Асамблея громадських організацій малого та середнього бізнесу України об'єднала близько 100 організацій підприємців. Автопробіг підтримують також Конфедерація вільних профспілок, молодіжний рух "Відсіч", Асоціація правозахисників України, Всеукраїнська спілка ветеранів, Спілка офіцерів України, Асоціація українських банків.

Зараз ви читаєте новину «Учасники "автомайдану" прориваються до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі