пʼятниця, 16 серпня 2013 17:00

"Уб'ють одного — поставлять іншого" — Москаль про запорізького "смотрящего"

"Уб'ють одного — поставлять іншого" — Москаль про запорізького "смотрящего"
Генадій Москаль. Фото: lenta-ua.net

Напад на Євгена Анісімова свідчить про крах правоохоронної системи.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав депутат від "Батьківщини" Геннадій Москаль.

"Сьогодні розстріли, вбивства, при чому замовні, стали нормою життя в Україні. От зараз правоохоронці розказують, що епілептик могла під час приступу вбити цілу сім'ю. У Леніна було по 20 епілептичних припадків, але він нікого не вбив. Маючи знання психіатрії, які я здобув у середній школі міліції, у вищий, в академії МВС, не уявляю, хто з психіатрів може в таке повірити. Коли у людини приступ, її треба тримати, в'язати, накривати, аби вона сама себе не травмувала. Як вона може в такому стані чинити вбивство?! Певне, "очевидне і неймовірне" у МВС поруч", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Запоріжжі розстріляли кортеж "кримінального смотрящего"

Політик вважає, що такі ситуації будуть надалі повторюватися.

"Іде переділ, грабують награбоване. Безхозної власності ніде немає. Можна тільки у когось відібрати. Якщо ні — то розстріляти або вбити. Щоб не було інфекції, проводиться вакцинація. Отак мала б чинити і міліція. На жаль, сьогодні її задача — віддубасити трьох людей, які прийшли з плакатом під Адміністрацію. А те, що відбувається на вулиці, в кримінальному світі їх не цікавить", - пояснив Москаль.

За словами нардепа, через подібні напади таке явище як "смотрящий" не зникне. "Уб'ють одного — поставлять іншого. При масовому безробітті знайти "смотрящего" немає проблем", - додав він.

Нагадаємо, в ніч на 16 серпня у Запоріжжі невідомі розстріляли автокортеж з двох автомобілів місцевого бізнесмена Євгена Анісімова, ніхто не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «"Уб'ють одного — поставлять іншого" — Москаль про запорізького "смотрящего"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі