неділя, 21 квітня 2019 19:44

У Зеленського сказали, що буде з гривнею

У Зеленського сказали, що буде з гривнею
Колишній міністр фінансів Олександр Данилюк заявив, що проблем із гривною у разі перемоги Володимира Зеленського, не буде. Фото: Назар ВАЛЬЧУК

У разі перемоги Володимира Зеленського на виборах президента проблем з курсом гривні не буде. Про це Gazeta.ua сказав член його команди, колишній міністр фінансів Олександр Данилюк.

"Не бачу серйозних підстав, щоб була дестабілізація. Боюся, що політично можуть розхитати ситуацію. Але не вдасться, не бачу підстав для цього. Якщо Зеленського оберуть, він приступить до своїх повноважень у червні. За всю економічну політику у будь якому разі відповідає Кабмін.Після цього будемо намагатися якось впливати на ситуацію.

Зараз намагаються налякати людей, але для цього немає жодного підґрунтя боятися. А ті, хто лякають, роблять це спеціально щоб дестабілізувати. Будемо вигравати парламентські вибори і приводити сильний уряд до влади, який забезпечить українцям стабільність".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пиво, вино і теніс: як працює штаб Зеленського

Данилюк заявив, що команда Зеленського підтримує співпрацю з МВФ.

"Цей уряд взяв на себе зобов'язання і він має їх виконувати. Будь які рішення парламенту, які будуть не в інтересах українців, президент Зеленський буде ветувати.

Бізнес хоче результатів боротьби з корупцією. І друге - зменшити втручання держави у його діяльність. І це співпадає з поглядами нашої команди", - заявив екс-міністр фінансів.

Сьогодні триває другий тур виборів президента України. В Австралії раніше за інші дільниці у світі закінчилось голосування у другому турі виборів президента. Дільниця в Канберрі відкрилася першою — о 23:00 за київським часом у суботу.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського сказали, що буде з гривнею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі