Ексклюзиви
четвер, 11 квітня 2019 13:28

У Зеленського пропонують телеміст із Порошенком

У Зеленського пропонують телеміст із Порошенком
У штабі Зеленського заговорили про телеміст замість живого діалогу.

У штабі кандидата в президенти Володимира Зеленського запропонували провести дебати з нинішнім главою держави Петром Порошенком через телеміст у прямому ефірі.

"Ми йдемо назустріч. І якщо справді всі хочуть із нами подебатувати, щоб ні в кого не склалося враження, що ми уникаємо таких дебатів, ми пропонуємо провести телеміст", — сказав голова штабу Зеленського Іван Баканов у четвер в ефірі телеканалу "Прямий".

"Якщо Петро Порошенко буде у студії на Суспільному, а ми будемо на НСК "Олімпійський", будь ласка, можна поєднати картинки й подебатувати один із одним у прямому ефірі", — сказав Баканов.

На питання журналістів, чому не розглядається можливість прийти до студії "Суспільного", Баканов відповів:

"Тому що, на нашу думку, на стадіоні більш відкрита атмосфера. Якщо почитати постанову ЦВК, якою регламентуються дебати на "Суспільному", там якось дивно воно пишеться: дебати у кімнаті. На нашу думку, це якийсь просто пережиток радянського минулого. Треба ставати більш відкритими і не боятися виходити у публічний простір, у тому числі й на стадіоні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилася нова соціологія перед другим туром

Кандидат у президенти Петро Порошенко чекатиме свого опонента Володимира Зеленського для дебатів 14 квітня о 14:14 на НСК "Олімпійський" і 19 квітня о 20:00 на Суспільному телебаченні.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського пропонують телеміст із Порошенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути