середа, 27 січня 2021 11:16

У Зеленського прокоментували розмову Байдена з Путіним

У Зеленського прокоментували розмову Байдена з Путіним
Байден чітко позначив ключовий пріоритет нової адміністрації США. Фото: Reuters

Єдиний шанс Росії на нормальні відносини з цивілізованим світом – припинити агресію проти України. Саме на це 46-й президент США Джо Байден вказав президенту РФ Володимиру Путіну під час їхньої телефонної розмови.

Байден чітко позначив ключовий пріоритет нової адміністрації США, заявив радник глави Офіса президента Михайло Подоляк, передає LIGA.net.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія прокоментувала пропозицію Байдена про ядерні переговори

"Це означає, що в Росії є тільки 1 шанс на хоч якісь мінімально нормальні відносини з Америкою – повне припинення агресивної політики. І найперше в цьому – припинення агресії проти України, повернення Росією всіх наших тимчасово окупованих територій, відмова від підтримки різних незаконних збройних бандформувань. Президент Байден акцентував на цьому чітко, предметно і системно", – сказав він.

Подоляк стверджує, що наповнення розмови Байдена та Путіна для України "здається ідеальним". За його словами, президент США не просто підтвердив "безумовну підтримку" суверенітету і територіальної цілісності України, але поставив це питання "фактично першим".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Північний потік-2" не вигідний - Байден

Учора відбулась 1-ша офіційна розмова Байдена із Путіним. У телефонному режимі президент США також висловив стурбованість з приводу дій Росії, включаючи поводження з ув'язненим критиком Кремля Олексієм Навальним.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського прокоментували розмову Байдена з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі