середа, 15 жовтня 2008 10:01

У Запоріжжі повним ходом йде підготовка до виборів

У Запорізькій області почалася підготовка до позачергових виборів у Верховну Раду, заявив голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух.

"Робота почалася, вона ведеться, і усе буде завершено у встановлений термін", - сказав він на брифінгу у вівторок.

Обласні й районні адміністрації повинні забезпечити виборчі дільниці приміщенням, телефонами, комп"ютерною технікою, зв"язком.

Старух упевнений, що вибори відбудуться.

"Якщо політики не можуть розібратися у Верховній Раді, своє слово має сказати народ, розв"язати цю проблему остаточно", - зазначив він.

За його словами, від запорізького регіону кошти на вибори перераховуватимуться.

"Підприємства не мають до цього жодного стосунку. Відповідно до закону, уряд має забезпечити фінансування виборів, і для цього призначається бюджетне фінансування", - сказав голова Запорізької області.

Як відомо, президент Віктор Ющенко на зустрічі з головами облдержадміністрацій у понеділок закликав їх забезпечити підготовку до дострокових парламентських виборів, зберігши політичну й економічну стабільність на місцях, і не піддаватися "на жодну провокацію" у зв"язку з виборами, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі повним ходом йде підготовка до виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі