понеділок, 19 червня 2017 13:30

У "Відродженні" заявили про політичний тиск через відмову голосувати за псевдореформи влади

У "Відродженні" заявили про політичний тиск через відмову голосувати за псевдореформи влади
Народний депутат групи "Партія "Відродження" Віктор Бондар сказав, що в останні декілька тижнів члени партії почали отримувати погрози

В останні декілька тижнів наші члени партії "Відродження" почали отримувати погрози.

Про це під час засідання погоджувальної ради керівників фракцій заявив народний депутат групи "Партія "Відродження" Віктор Бондар.

За його словами, погрози у "Відродженні" пов'язують із відмовою голосувати за провладні реформи.

"Наша фракція, яка складається з мажоритарників у Верховній Раді сьогодні, не готова підтримувати псевдореформи влади в цьому вигляді. Саме із нашою політичною позицією ми пов'язуємо події, які відбуваються навколо наших партійців", – заявив Віктор Бондар.

Як розповів народний депутат, погрози надійшли на адресу голови Харківської облради Сергія Чернова, обраного від партії "Відродження", депутатів Харківської облради та народних депутатів обраних від Харківщини.

"Йдуть погрози, виклики до губернаторів, кримінал підключається, особливо ця тенденція спостерігається у Харкові. Вибухові пристрої кидають в хати до депутатів, викликають на килим. Ми вже звернулися до правоохоронних органів. Але, вибачте, такі методи не повинні використовуватись в сучасній Україні! Ми категорично протестуємо проти політичного тиску. І публічно заявляємо про те, що жодні погрози не змусять нас змінити нашу політичну позицію. Ми не залишимо людей наодинці із такою загрозою та продовжимо захищати українців від так званих реформ влади", – наголосив Віктор Бондар.

Він також заявив, що в разі й подальшого надходження погроз, а також тиску на політичну силу депутатська група "Відродження" повідомлятиме про кожен такий випадок публічно, з оприлюдненням прізвищ.

Зараз ви читаєте новину «У "Відродженні" заявили про політичний тиск через відмову голосувати за псевдореформи влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі