вівторок, 07 вересня 2010 17:12

У вересні уряд направить до ВР новий Податковий кодекс - Чечетов

У вересні уряд направить до ВР новий Податковий кодекс - Чечетов

Після доопрацювання проекту Податкового кодексу деякі його розділи зазнали змін.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

"Концептуально - це вже не той кодекс. Його ще будуть доопрацьовувати. Зараз іде дуже кропітка робота. Ми приймаємо фундаментальний документ, за яким буде жити країна. Податковий кодекс має бути адекватним сьогоднішнім реаліям", - зауважив він.

"Коли ми прийняли його у першому читанні, були нарікання і критика, що він не сприяє розвитку бізнесу. Тому ми вирішили дати можливість уряду провести круглі столи, всенародне обговорення та вислухати представників бізнесу. Під час прийняття кодексу ми маємо знайти баланс. Щоб цей документ дозволяв уряду збирати податки в державний бюджет, з іншого боку – відкривав перспективу для бізнесу", - пояснив депутат.

За словами Чечетова, вже в цьому місяці уряд направить до парламенту новий проект Податкового кодексу.

"Я думаю, за тиждень уряд його розгляне і надішле нам. Бюджет буде формуватися на основі вже нового кодексу", - додав "регіонал".

Нагадаємо, Верховна Рада скасувала постанову про ухвалення у першому читанні Податкового кодексу. За відповідний проект постанови проголосував 251 нардеп при необхідному мінімумі у 226.

Зараз ви читаєте новину «У вересні уряд направить до ВР новий Податковий кодекс - Чечетов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі