вівторок, 04 вересня 2007 12:35

У Ющенка вимагають звільнити заступницю Черновецького Кільчицьку

Фракція блоку "Наша Україна" у Київській міській раді закликає Президента Віктора Ющенка, прем"єр-міністра Віктора Януковича й мера Києва Леоніда Черновецького звільнити Ірену Кільчицьку з посади заступника голови Київської міської державної адміністрації.

Про це повідомила прес-служба фракції.

Причиною звільнення заступника голови, вважає "Наша Україна", має стати її нібито участь у конфліктах навколо об"єктів соціальної інфраструктури.

"(Фракція звернулася з вимогою звільнення Кільчицької) у зв"язку з її участю в незаконному рейдерському захопленні об"єктів соціальної сфери в Києві", - сказано в повідомленні

Фракція згадує в цьому контексті конфлікт навколо Київської міської стоматологічної поліклініки по вулиці Пимоненка, 10-а.

Міністерство охорони здоров"я звинуватило Київську міську державну адміністрацію в силовому захопленні Київської міської стоматологічної поліклініки.

За даними міліції, вранці 1 вересня Шевченківське райуправління МВС одержало повідомлення, що невідомі захопили приміщення стоматологічної поліклініки.

Прибувши на місце подій, міліція встановила, що в цей день виконуючий обов"язки директора поліклініки Юрій Бабаскін з охоронцями прибув у медустанову.

Персонал, не згодний з його призначенням, намагався перешкодити Бабаскіну зайти в кабінет директора.

Щоб не допустити непередбаченого розвитку конфлікту, на місце подій прибули бійці "Беркута".

За фактом конфлікту Шевченківське райуправління порушило кримінальну справу за статтею 341 Кримінального кодексу.


Зараз ви читаєте новину «У Ющенка вимагають звільнити заступницю Черновецького Кільчицьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі