вівторок, 12 серпня 2008 17:00

У Ющенка прокоментували мовчання Тимошенко щодо Грузії

Секретаріат Президента критикує прем"єр-міністра Юлію Тимошенко за вичікувальну позицію відносно військового конфлікту в Південній Осетії (Грузія).

Про це заявив заступник глави Секретаріату Президента АндрійГончарук на брифінгу.

"Висока активність лідера нашого уряду в звичайному житті і достатньо невисока активність щодо ситуації, яка відбувається в Грузії наштовхує нас на певні висновки", - сказав він.

На думку Гончарука, Тимошенко займає вичікувальну позицію для того, щоб не псувати свої відносини з Росією, розраховуючи на її підтримку в майбутньому в тому або іншому питанні.

"Уряд використовує ту ситуацію, коли Президент є головним суб"єктом міжнародної діяльності, і, таким чином віддаючи тут ініціативу Президентові, не бере на себе певні ризики за оцінку тих або інших дій, тих або інших сторін конфлікту", - підкреслив Гончарук.

На його думку, такої ж позиції дотримуються і деякі політичні сили, які до цих пір не оприлюднили свою позицію відносно конфлікту в Південній Осетії, повідомляє Обком.

Зараз ви читаєте новину «У Ющенка прокоментували мовчання Тимошенко щодо Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі