понеділок, 09 листопада 2009 12:01

У Ющенка продовжують нагнітати ситуацію з надзвичайним станом

У Ющенка продовжують нагнітати ситуацію з надзвичайним станом

Заступник глави Секретаріату президента Ігор Попов не виключає введення надзвичайного стану в Україні через епідемію грипу.

Про це повідомили в прес-службі глави держави.

"Головне завдання понеділка – подивитися, як виконується Указ Президента про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху пандемічного грипу в Україні, подивитися, чи потрібна його корекція. Якщо якісь пункти не виконуються, чому, чим потрібно допомогти... Якщо не виходить це – кадровими перестановками", - наголосив заступник глави Секретаріату президента України - представник президента у Верховній Раді України Попов.

"Якщо ж ми побачимо, що цей план неможливо виконати з цим менеджментом, цими органами влади, лише тоді може постати питання надзвичайного стану", - заявив Попов.

Попов нагадав про найважливіші пункти указу президента "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 30 жовтня 2009 року "Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху пандемічного грипу в Україні": наявність ліків та масок в аптеках, включення опалення, митне оформлення гуманітарної допомоги протягом доби тощо.

Нагадаємо, Президент Ющенко 8 листопада в прямому ефірі заявив, що підстав для введення в Україні надзвичайного стану немає.

Раніше, 6 листопада секретар Ради національної безпеки і оборони Раїса Богатирьова висловилася за введення надзвичайного стану.

Заступник глави Секретаріату президента Ігор Попов теж вже заявляв про можливість введення надзвичайного стану.

Також Попов 6 листопада заявив, що в понеділок має відбутися засідання РНБО щодо ситуації з грипом, проте прес-служба глави держави досі не повідомила про засідання.

Зараз ви читаєте новину «У Ющенка продовжують нагнітати ситуацію з надзвичайним станом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі