вівторок, 09 вересня 2008 14:36

У Ющенка обурені брехнею Тимошенко і погрожують їй судом

У Ющенка обурені брехнею Тимошенко і погрожують їй судом

Заступник голови Секретаріату президента України, представник Президента в Конституційному суді Марина Ставнійчук залишає за собою право звернутися до суду щодо заяви прем"єр-міністра Юлії Тимошенко про позицію президента Віктора Ющенка про існування парламентської коаліції. Про це вона заявила на брифінгу.

Нагадаємо, вчора Тимошенко заявила, що після того, як два депутати з фракцій "Наша Україна - Народна самооборона" і Блоку Юлії Тимошенко написали заяви про вихід з коаліції, "Президент і Секретаріат президента подали до Конституційного суду звернення про визнання недійсності коаліції, хоча це абсолютно суперечить Конституції України, адже в ній чітко написано, що в коаліцію входять фракції, а не окремі депутати".

Ставнійчук відзначила, що позиція Президента завжди полягала в тому, що "коаліція формується за результатами виборів, формується саме фракціями". Ця позиція, за словами заступника голови Секретаріату, і була озвучена нею в КСУ.

Крім того, Ставнійчук відзначила, що Ющенко і Секретаріат президента не подавали звернення до КСУ щодо існування коаліції.

"Юлія Володимирівна говорить неправду", - відзначила Ставнійчук.

Вона також висловила обурення подібними заявами Тимошенко і відзначила, що залишає за собою право звернутися до суду з цього питання, "якщо практика прем"єр-міністра дезінформації громадян України продовжуватиметься".

РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «У Ющенка обурені брехнею Тимошенко і погрожують їй судом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі