середа, 01 жовтня 2008 11:07

У Ющенка натякнули, що не допустять одночасних виборів Ради і Президента

У Ющенка натякнули, що не допустять одночасних виборів Ради і Президента

Блок "Наша Україна - Народна самооборона" вважає неприйнятною вимогу БЮТ про необхідність проведення одночасних дострокових парламентських і президентських виборів. Про це заявив сьогодні міністр юстиції Микола Оніщук на брифінгу в Кабміні, передає РБК-Україна.

Він підкреслив, що це є узгодженою позицією фракції НУ-НС в парламенті, а також міністрів, представлених в уряді від цієї політичної сили. Міністр відзначив, що перелік обставин, за яких можуть проводиться дострокові президентські вибори, відображений в Конституції. "І жодна з цих обставин не містить сьогодні мотивації для проведення (в даний час) дострокових президентських виборів", - заявив міністр.

Він також відзначив, що вирішення питання про проведення дострокових виборів не є компетенцією парламентських фракцій. "Тому розглядати це питання юридично некоректно", - заявив міністр.

Зараз ви читаєте новину «У Ющенка натякнули, що не допустять одночасних виборів Ради і Президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі