пʼятниця, 22 лютого 2008 12:29

У Ющенка народиться шоста дитина?

Свій 54-й день народження в суботу відзначить президент Віктор Ющенко.

Гороскоп президентові склав провідний астролог стародавньо-арійської традиції Влад Росс. За його словами, цього року Віктора Андрійовича чекає грандіозна зрада.

"У найближчому оточенні президента заведеться зрадник, з яким не вдасться домовитися, - цьому сприяє Марс. Можливо, це навіть буде якийсь далекий родич або кум".

За його словами, у Гаранта цього року також будуть проблеми із законом або судом. Швидше за все, задум із зміною Конституції буде невдалим. "А ось імпічмент Ющенка не загрожує. І дуже ймовірно, що у нього народиться ще одна дитина, яка буде дуже неординарною", - упевнений Рос.

Завтрашній день багатий на дні народження відомих людей. Окрім Віктора Ющенка, дні народження також відсвяткують екс-прем"єр Валерій Пустовойтенко (йому "стукне" 61 рік), а в Москві свій 79-й день народження відзначить Святійший Патріарх Московський і всія Русі Алексій Другий, пише Сьогодні.

Зараз ви читаєте новину «У Ющенка народиться шоста дитина?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі