середа, 16 січня 2008 15:35

У Ющенка конфлікт з Луценком

У Ющенка конфлікт з Луценком
Президент України Віктор Ющенко попросив прем"єр-міністра Юлію Тимошенко відкликати представлення з Верховної Ради на призначення Давида Жванії керівником Антимонопольного комітету.

Про це повідомило джерело в партії "Наша Україна - Народна самооборона".

Також джерело додало, що Ющенко блокує будь-яке просування кандидатів Народної самооборони і аргументувало це, як особистий конфлікт Ющенка і Луценко.

Нагадаємо, раніше перший віце-прем"єр-міністр Олександр Турчинов повідомив, що Кабінет міністрів вніс у Верховну Раду 4 подання на кадрові призначення.

Відповідними представленнями пропонувалося призначити: - члена БЮТ Андрія Портнова главою Фонду державного майна; - колишнього секретаря РНБО Віталія Гайдука - на посаду віце-прем"єра в уряді Юлії Тимошенко; - члена Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Ігоря Куруса - на посаду голови відповідного державного комітету; - члена НУ-НС Давида Жванію - на посаду керівника Антимонопольного комітету, повідомляє "Обозреватель".



Зараз ви читаєте новину «У Ющенка конфлікт з Луценком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі