Ексклюзиви
четвер, 22 січня 2009 13:34

У Ющенка кажуть, що Тимошенко перейшла межу

У Ющенка кажуть, що Тимошенко перейшла межу
У секретаріаті президента вважають останні газові домовленості свідченням антиукраїнської співпраці прем"єра Юлії Тимошенко з вищим політичним керівництвом Росії.  Про це заявив заступник глави секретаріату президента Андрій Кислинський, повідомляє прес-служба президента.

Він зазначив, що представники секретаріату "неодноразово звертали увагу громадськості на неспростовні факти та об"єктивні обставини, які чітко вказували на особисті мотиви Тимошенко у її взаєминах із Москвою".

"На превеликий жаль, всупереч власним обіцянкам будувати діяльність Кабінету Міністрів на засадах захисту національних інтересів, прозорості та відкритості, жодне твердження про послідовний захист і просування інтересів російського капіталу з боку Тимошенко так і не було спростовано", - сказав Кислинський.

"Натомість прозвучав вже відомий стандартний набір жартів та обвинувачень, які не можна вважати переконливими контраргументами", - додав він.

Кислинський вважає, що "апогеєм політики "Україна в обмін на владу", яку втілює чинний прем"єр, є підписання закритої газової угоди".

"Тимошенко всіляко намагається переконати, що ці глибоко приховані документи - це виключно економічне рішення. Проте обставини переговорів, цілковита закритість інформації про конкретний зміст досягнутих домовленостей... свідчать: Тимошенко перейшла межу, що відділяє пошук політичної підтримки у лідерів сусідньої країни від повної здачі національних інтересів", - заявив він.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «У Ющенка кажуть, що Тимошенко перейшла межу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути