четвер, 16 жовтня 2008 08:21

У Ющенка кажуть, що ПР і БЮТ про щось таки домовились

У Ющенка кажуть, що ПР і БЮТ про щось таки домовились
Блоку Юлії Тимошенко (БЮТ) і Партії регіонів двох місяців не вистачило, щоб досягти остаточних домовленостей і створити коаліцію до розпуску парламенту. Так вважає народний депутат з фракції "Наша Україна - Народна самооборона" (НУНС) Станіслав Аржевітін.

Як повідомляє прес-служба НУНС, парламентарій відзначив: "Адже, як не прикро "бютівцям" і "регіоналам", двох крісел Прем"єр-міністра в державі не існує".

"Проте зараз ці дві сили знову почали "перетягувати канат" в переговорах щодо створення коаліції в новому парламенті", - зазначив нардеп.

Він додав: "Тому заява заступника лідера фракції Партії регіонів Ганни Герман щодо готовності її політичної сили після позачергових парламентських виборів вести переговори з Блоком Юлії Тимошенко про можливість створення коаліції - не новина".

Аржевітін припустив, що, "враховуючи те, що майже місяць велися переговори цих двох політичних сил, очевидно, певні домовленості між ними вже досягнуті. Питання, які стосуються перерозподілу сфер впливу, вже пройдені парламентерями БЮТ і ПР. Залишилися лише окремі речі з галузі персональних інтересів Тимошенко і Януковича і ще одне, останнє питання - Прем"єрське крісло".

Нагадаємо, раніше в Партії регіонів заявили, що готові після дострокових парламентських виборів вести переговори з БЮТ про можливість створення коаліції, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «У Ющенка кажуть, що ПР і БЮТ про щось таки домовились». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі