понеділок, 24 березня 2008 12:51

У Тимошенко з"явилися конкурентки (ФОТО)
5

На початку весняного сезону переглядом свого гардероба стурбовані не тільки прості українці, але і діячі українського політикуму. Закони моди діють як на вулицях Києва, так і в українському парламенті.

Так, в перші дні весни, надихнувшись колекціями відомих дизайнерів, депутати жіночої статі приходять на засідання в сукнях темних тонів, в той час, як депутати-чоловіки віддали перевагу смугастим костюмам і краваткам.

Ганна Герман. Заслужено визнана одним з найстильніших парламентаріїв України. Останнім часом віддає перевагу чорному і сірому кольорам у поєднанні з вільним силуетом і масивною біжутерією. 

Інна Богословська. На останньому засіданні ВР з"явилася в темній сукні, яка нагадує японське кімоно. У повній гармонії з одягом були зачіска і макіяж депутатки.

Основна тенденція чоловічої парламентської моди цього сезону - смугастість. Парламентарії із задоволенням носять смугасті костюми, сорочки і краватки. У костюмах перевага віддається класичним темним тонам, пише Ліга.


Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко з"явилися конкурентки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі