пʼятниця, 17 грудня 2010 23:26

У Тимошенко "кіотські гроші" не дали пенсіонерам, а спустили на машини - Царьков

У Тимошенко "кіотські гроші" не дали пенсіонерам, а спустили на машини - Царьков

Уряд Юлії Тимошенко використав гроші, виділені України згідно з домовленістю по Кіотському протоколу, не для Пенсійного фонду, про що ажуть "бютівці", а для власних потреб.

Про це в ефірі телеканалу "Україна" заявив народний депутат від Комуністичної партії України Євген Царьков.

"Це брехня, що ці гроші були направлені на пенсії. Про це стало відомо сьогодні за результатами аудиту. Матеріали просто ще недоступні населенню. Тому вони (представники фракції "Блок Юлії Тимошенко - Батьківщина ". - ред.) Блокують і трибуни, і медіаефір", - заявив він.

Комуніст також пояснив, на що саме були витрачені "кіотські гроші".

"Рівно 120 000 машин вони ("бютівці". - ред.) купили за 80 тисяч євро і направили їх на виборну кампанію. Пам'ятайте машини з сердечками? Купували їх у 10 разів дорожче", - розповів Царьков.

Крім того, нардеп розповів і про ситуацію з епідемією свинячого грипу минулого року.

"Виробник Таміфлю - довідка є - по 6 євро пропонував епідеміологічну ціну. А закупили за 21 євро. Сумарно ж вкрали до 6 мільярдів", - розповів він.

"Якщо ви такі білі і пухнасті, чому ви тоді боїтеся суду? Злодій повинен сидіти у в'язниці. Або злодійка. Розумієте, іншого не дано. Ідіть у суд, домагайтеся однозначних прав", - додав Царьков.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко "кіотські гроші" не дали пенсіонерам, а спустили на машини - Царьков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі