вівторок, 19 серпня 2008 15:41

У Тимошенко попередили Ющенка: Секретаріат підкладе йому "свиню"

Спроба відправити у відставку уряд Тимошенко робитиметься Секретаріатом Президента.

Таку думку висловив народний депутат України від БЮТ Валерій Писаренко, коментуючи заяву першого заступника глави фракції Блоку Юлії Тимошенко Андрія Кожем"якіна, що деякі фракції Верховної Ради готують відставку уряду на 8 вересня.

"Я б цю інформацію об"єднав би з тими заявами, які час від часу звучать з Секретаріату Президента на адресу прем"єр-міністра", - відзначив політик.

На його думку, всі дії щодо відставки прем"єра "координуватимуться саме із СП". Про це, за словами Писаренка, свідчать "вчорашні заяви одного з клерків Секретаріату (щодо того, що Тимошенко зраджує національні інтереси України)".

Писаренко вважає, що такі заяви і дії СП, які дискредитують прем"єр-міністра, зокрема й всю систему влади, не принесуть користі країні.

"Секретаріат таким чином підкладе найбільшу свиню Віктору Андрійовичу Ющенку, якщо він не зверне на це увагу вже зараз. Це може призвести до фатальних наслідків, і цей бумеранг може повернутися саме туди, звідки він прилетів", - відзначив Писаренко.

Нагадаємо, перший заступник глави фракції БЮТ Андрій Кожем"якін підтвердив інформацію, що деякі фракції Верховної Ради готують відставку уряду на 8 вересня.

"Я не виключаю, що питання про недовіру уряду може бути поставлене до порядку денного... Але я упевнений в тому, що в нашій політичній силі немає людей, які можуть піти на змову зі своєю совістю і вийти з фракції. Хотілося, щоб такі ж були депутати і в НУ-НС", - заявив Кожем"якін, пише ІнтерМедіаКонсалтинг.

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко попередили Ющенка: Секретаріат підкладе йому "свиню"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі