понеділок, 04 березня 2019 19:48

У Тимошенко істерика, вона дістає всі козирі - експерт

У Тимошенко істерика, вона дістає всі козирі - експерт
Фото: rudenko.kiev.ua

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко знову обіцяє виплати вкладникам Ощадбанку СРСР. Під час її прем'єрства у 2008-2009 роках такі маніпуляції опустили гривню з 4,6 до 8 за долар.

Про це пригадав політолог Олександр Палій в ефірі телеканалу "Прямий".

"Я це розцінюю як істерику Юлії Володимирівни. Вона подивилася на свої рейтинги і вирішила діставати всі козирі, вдаватися до будь-якого популізму, обіцяти все, що завгодно, аби протиснутися у другий тур.

Історія "Юліної тисячі" - це історія величезного обкрадання українського народу. Тоді вона обіцяла повернути всі заощадження, а повернула тисячу і лише половині людей, які мали ті рахунки. Крім того, у результаті цього розкрутився маховик інфляції. Був долар по 4,60, а під кінець став 8. По суті, людей обікрали", - сказав Палій.

Він наголосив, що соціальну політику не можна вирішити популізмом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Касир магазину "пожертвувала" партії Тимошенко 1,5 млн грн: журналісти опублікували нове розслідування

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко знову обіцяє повернути вкладникам Ощадбанку СРСР усі їхні заощадження. У 2008-2009 роках уряд Тимошенко виплачував компенсації у розмірі 1 тис. грн по знеціненим заощадженням, вкладеним в Ощадний банк СРСР. Тоді ці виплати були напередодні виборів президента 2010 року, у яких Тимошенко програла Януковичу.

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко істерика, вона дістає всі козирі - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі