середа, 28 листопада 2007 08:28

У Тимошенко чекають від Ющенка останнього слова

У Тимошенко чекають від Ющенка останнього слова
Заступник лідера фракції БЮТ Йосип Вінський вважає, що позиція президента Віктора Ющенка буде вирішальною для підписання коаліційної угоди з БЮТ усіма членами блоку "НУ-НС".

"Я переконаний в авторитеті Віктора Ющенка серед членів "НСНУ" і його позиція матиме вирішальне значення (для підписання коаліційної угоди з БЮТ)", - сказав він в ефірі каналу "1+1".

При цьому Вінський висловив упевненість у тому, що у четвер буде оголошено про створення демократичної коаліції: "У мене повний оптимізм".

На зауваження, що у декого з тих, хто досі не підписав коаліційну угоду, є зауваження до її змісту, представник БЮТ заявив, що "документ, який парафований, є компромісом з обох сторін".

"З нашого боку компроміс надзвичайно великий: і по кадрових питаннях, і по змісту. Ми врахували усі пропозиції "Нашої України", - наголосив Вінський.

Він також заявив, що БЮТ не буде вести переговори з жодною конкретною людиною з "Нашої України": "Ми ведемо переговори між двома блоками".

"Між цими блоками ми вже зробили максимальні поступки і ще готові йти на компроміс", - додав член БЮТ.

За словами Вінського, "Наша Україна" подала БЮТ новий варіант коаліційної угоди, "у якому є десь 15 редакційних змін".

"Якщо під цим варіантом будуть підписи усіх 72 народних депутатів від "Нашої України", я переконаний, що наша фракція також під цим документом підпишеться", - заявив член БЮТ.

Водночас він наголосив, що БЮТ не має наміру відмовлятися від своїх обіцянок: "Якщо "Наша Україна" не хоче працювати спільно з нами над цими проектами, ми будемо їх реалізовувати самостійно. Це не суперечитиме іншим питанням, пов"язаним з коаліцією".

Також під час ефіру Вінський ще раз привітав лідера БЮТ Юлію Тимошенко з днем народження і розповів, що вона святкує "вдома зі своїми рідними та близькими".


За матеріалами: 1+1, Українська правда.


Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко чекають від Ющенка останнього слова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі