понеділок, 17 січня 2011 16:09

У Тернополі пройшов мітинг проти політичних репресій
6

Близько двохсот людей в Тернополі взяли участь у мітингу проти політичних репресій.

Мітингувальники пройшли ходою від обласної адміністрації до управління служби безпеки, зупиняючись біля обласної прокуратури та міліції. Вигукували гасла "Владу геть" та "Ні політичним репресіям".

"Цим мітингом ми об'єднали більшість патріотично спрямованих організацій. Тут присутні і члени Молодої просвіти і Молодіжного націоналістичного конгресу, і "Тризубу". Прийшли ветерани ОУН-УПА, а також місцеві підприємці. Ми виступаємо не тільки проти політичних репресій – затримання "тризубівців", а й проти соціальних – нового Податкового кодексу та підготовки нового Житлового кодексу", — повідомив координатор акції Тарас Гребеняк з організації "Українська справа".

Жоден з офіційних представників влади та правоохоронних органів не вийшов поспілкуватися з мітингувальниками. Після ходи і промов, які тривали близько двох годин, вони розійшлися. Активісти обіцяли надіслати правоохоронцям та владним органам свої вимоги.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Тернополі пройшов мітинг проти політичних репресій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі