понеділок, 22 листопада 2010 15:11

У Тернополі мітингувальники перекрили міжнародну трасу (ФОТО)
6

Виступаючи проти прийнятого парламентом Податкового кодексу, тернопільські підприємці майже на годину перекрили міжнародну трасу E 85. В Україні вона проходить через Луцьк-Тернопіль-Чернівці.

Чоловіки та жінки з плакатами безперервно ходили по нерегульованому пішохідному переході, який знаходиться на трасі в межах Тернополя, з 10 до 11 години ранку.

"Це не була наперед спланована акція, для мене вона також була сюрпризом. Частина підприємців вважає, що досить балачок і мітингів з промовами. Вони бачать, що влада будь-якими методами взялася дотиснути їх. Відповідно люди також готові на будь-які методи. Думаю владі потрібно серйозно задуматися над своїми вчинками, щоб не пролилася кров", - розповіла Gazeta.ua керівник профспілки підприємців центрального тернопільського ринку Наталія Шоломейчук.

Підприємці покинули пішохідний перехід тільки, коли на місце події приїхала міліція. В той же час мітинг під обласною адміністрацією триває і досі.

Тернопільські підприємці вирішили щодня мітингувати органи влади, поки кодекс не буде скасований, а уряд Азарова не піде у відставку.

Мітингувальники проголосили своїм символом яскраво-зелену стрічку, аргументуючи це тим, що зелений колір – колір спокою і законності.

Нагадаємо, сьогодні, 22 листопада, підприємці влаштували акцію протесту на Майдані Незалежності, а також біля Адміністрації Президента.

Зараз ви читаєте новину «У Тернополі мітингувальники перекрили міжнародну трасу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі