вівторок, 10 травня 2011 14:14

У "свободівця" стріляв син екс-заступника начальника ДАІ Львівщини

У "свободівця" стріляв син екс-заступника начальника ДАІ Львівщини

За фактом стрілянини у Львові 9 травня біля Пагорба Слави порушено кримінальну справу, повідомив заступник начальника головного управління МВС у Львівській області Михайло Курочка.

"За фактом хуліганства порушено кримінальну справу", - сказав він на прес-конференції у вівторок у Львові.

За словами Курочки, прізвище того, хто стріляв - Сопільник, він син колишнього заступника начальника управління ДАІ у Львівській області.

Курочка повідомив, що відомо, що Сопільник з друзями йшов по вулиці Пасічній, у них були георгіївські стрічки на одязі. Назустріч їм рухалася група представників ВО "Свобода" і сутичка почалася саме через стрічки.

"На відеоматеріалах видно, що вони почали між собою явно битися, один з них вийняв пістолет і вистрілив", - сказав заступник начальника.

Курочка також повідомив, що всього в зіткненнях 9 травня постраждали 14 осіб, один потерпілий досі залишається в лікарні.

За дрібне хуліганство затримано 9 осіб.

Керівник центру громадських зв'язків ГУ МВС у Львівській області Денис Харчук повідомив, що в правоохоронні органи було направлено заяву про стрілянину та поранення в ногу представника ВО "Свобода". Він зазначив, що того, хто стріляв, затримали 9 травня.

Нагадаємо, один з членів ВО "Свобода" був поранений з травматичної зброї під час зіткнення з невідомими, які мали намір біля Пагорба Слави у Львові розгорнути червоний прапор.

Зараз ви читаєте новину «У "свободівця" стріляв син екс-заступника начальника ДАІ Львівщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі