четвер, 08 червня 2017 09:43

У суді оскаржили фейкові вибори до Ради громадського контролю при НАБУ

У суді оскаржили фейкові вибори до Ради громадського контролю при НАБУ
Адвокат Олексій Шевчук каже, що громадськість обурена відвертими злочинними діями НАБУ. Фото: YouTube

Адвокат Олексій Шевчук подав позов до Окружного адміністративного суду Києва з вимогою визнати протиправними дії Національного агентства з питань запобігання корупції та скасувати результати інтернет-голосування за склад Ради громадського контролю при НАБУ, що відбулось 31 травня.

Копію позову адвокат виклав на своїй сторінці у Facebook.

Як відзначив сам адвокат, під час голосування було допущено низку кричущих порушень, які ставлять під сумнів його результати. "Шановні аферисти-маніпулятори з Автомайдану. Якщо ви думаєте, що зможете плювати на репутацію НАБУ як єдиного органу, в який вірить країна, і розпилювати гранти, то ви глибоко помиляєтесь. Ви провели фейкові вибори і залучили до голосування російські сервери, дітей до 18 років, невідомих осіб з окупованих територій, закрили сервер і все - з метою заволодіння грантовими коштами", - написав Шевчук.

За його словами, громадськість обурена такими відвертими злочинними діями, однак боротись необхідно лише правовими методами.

НАБУ підозрюють у штучному накручуванні результатів голосування до Громадської ради контролю. Адвокати заявили про намір судитися з антикорупційним бюро за накручування голосів.

Зараз ви читаєте новину «У суді оскаржили фейкові вибори до Ради громадського контролю при НАБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі