четвер, 17 квітня 2014 15:58

У Стаханові екстремісти штурмуватимуть відділення міліції

У Стаханові екстремісти штурмуватимуть відділення міліції
Фото из группы ВКонтакте

У Стаханові Луганської області сепаратисти збираються штурмувати головне управління міліції.

Про це "Українській правді" повідомили очевидці події.

"Перед ними в мегафон виступала людина, яка організовувала захоплення СБУ в Луганську. Він зараз тут і кричав, що хай начальник міліції здає своє крісло, а зараз приїдуть хлопці з Луганська і будуть штурмувати", - сказав він.

Інший співрозмовник, який перебуває на місці, повідомив, що начальник міліції Олександр Селіверстов вийшов до людей і сказав, що міліція з народом. Однак сепаратисти заявили, що вимагаються його замінити.

"У відповідь на це Селіверстов зазначив, що нікуди не піде, а сепаратисти заявили, що тоді чекатимуть на підмогу озброєних людей з Луганська і штурмуватимуть главк", - розповів очевидець.

Співрозмовник повідомив, що активісти, які підтримують цілісність України, бояться виходити на захист міліції після того, як кілька днів тому міліція їх затримала за поширення листівок, а секретар міської ради комуніст Чулков сказав, що у місті орудує Правий сектор.

Зараз ви читаєте новину «У Стаханові екстремісти штурмуватимуть відділення міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі