вівторок, 29 вересня 2020 19:48

У "Слузі народу" визнали нездатніть Зеленського - Бутусов

У "Слузі народу" визнали нездатніть Зеленського - Бутусов
Президент під час одного з агітаційних заходів за партію "Слуга народу". Фото: president.gov.ua

Партія "Слуга народу" хоче проводити паралельний підрахунок голосів на місцевих виборах 25 жовтня в обласних центрах, зокрема, на виборах до обласних рад. Про це заявив голова партії Олександр Корнієнко.

Такі наміри "слуг" у мережі коментують "недієздатністю влади".

"Це рішення "слуг народу"- найяскравіше самовикриття, яке говорить про все, що з нами і з ними відбувається, - пише в Facebook журналіст Юрій Бутусов. - Глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко фактично визнав повну нездатність президента Зеленського забезпечити правопорядок на виборах. Паралельний підрахунок голосів на виборах проводить завжди опозиція, завжди і всюди це робить той, у кого немає влади. Але як може робити паралельний підрахунок партія влади, яка повністю контролює Центрвиборчком, СБУ, МВС, Генпрокуратуру, Держбюро розслідувань, обласні та районні адміністрації, президента, уряд, парламент? Маючи у руках всю державу, "слуги" зібралися витрачати час і гроші на ще одну систему контролю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Простим громадянам - ні, нардепам - так. "Слуги" з ОПЗЖ і Кравчуком повсідалися на стадіоні дивитися футбол

Журналіст робить висновки.

"1. Партія "Слуга народу" вважає, що президент Зеленський і вся підпорядкована йому вертикаль влади, яка зобов'язана забезпечити чесний підрахунок голосів, не здатні виконати свої обов'язки.

2. Влада - недієздатна, демонструє партія влади. У системі Зеленського влада фрагментована і втратила керованість настільки, що навіть його власна партія змушена вести себе як опозиція.

3. "Слуги народу" бачать те, що бачить все суспільство - влада на місцях і в центрі розкуплена і розібрана різними групами впливу, олігархами, великими і дрібними князьками, друзями, кумами, подругами. Зеленський роздав владу всім, і партії влади влада в результаті суцільних "договорняків" не дісталася взагалі.

4. А навіщо ви, "слуги", взагалі йдете у владу, якщо навіть ту владу, яку вам народ делегував на минулих виборах не здатні реалізувати і не довіряєте своїм власним лідерам у владі? Навіщо ж знову висуваєте нових кандидатів, якщо ваші люди у владі не працюють? Кого ви хочете обдурити? Перш за все себе", - пише Бутусов.

5 вересня стартувала передвиборча кампанія. 24 вересня завершився процес реєстрації кандидатів у депутати місцевих рад і на посади сільського, селищного, міського голови.

Місцеві вибори відбудуться 25 жовтня 2020 року.

Зараз ви читаєте новину «У "Слузі народу" визнали нездатніть Зеленського - Бутусов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі