вівторок, 25 лютого 2020 15:05

У "Слузі народу" прокоментували уряд Гончарука. Кажуть, досягнень багато

У "Слузі народу" прокоментували уряд Гончарука. Кажуть, досягнень багато
Президент дав шанс прем'єру працювати далі.

У фракції "Слуга народу" є чимало критичних запитань до уряду з прем'єром Олексієм Гончаруком, але, попри все, вони працюють в одному напрямі.

Про це сказав журналістам перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук, пише "Укрінформ"

"У фракції теж є багато критичних запитань до уряду. І це нормально, це дискусія між парламентом і урядом, тому що уряд бачить одне, парламент - інше, але разом ми працюємо в одному напрямі.

Справді були очікування до роботи уряду, і вони були великими, проте вони ще не реалізувалися. Однак ті, хто хотів почути звіт уряду, той почув, і побачив, що багато уже зроблено.

Треба визнати, що десь парламент не встигає, десь уряд. Так, можливо, десь не вистачає часу, професіоналізму, десь робляться помилки. І ми готові робити помилки, але ми також готові їх швидко виправляти", - сказав перший віцеспікер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Економіст дав пораду Кабміну

"У нас є зауваження до уряду. Найперше, що було у мене, це питання щодо декомунізації радянського законодавства. Це один із перших законів, який "провалився" у Верховній Раді.

Є чимало запитань і до того, як вводяться соціальні стандарти. Мені б хотілося, щоб швидше вводилися соціальні стандарти, щоб краща була комунікація, щоб урядовці пояснювали свої кроки", - сказав Стефанчук.

Верховна Рада затвердила уряд прем'єр-міністра Олексія Гончарука 29 серпня. У Кабміні працюють 3 віцепрем'єри та 16 міністрів.

Зараз ви читаєте новину «У "Слузі народу" прокоментували уряд Гончарука. Кажуть, досягнень багато». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі