пʼятниця, 02 серпня 2019 12:41

У "Слузі народу" припустили, чому з'явилася заява про відставку Богдана

У "Слузі народу" припустили, чому з'явилася заява про відставку Богдана
"Можливо, це була перевірка ставлення суспільства до можливого походу у відставку або до підвищення", — депутатка. ФОТО: Офіс президента

Майбутня депутатка "Слуги народу" Ольга Василевська-Смаглюк припустила, що поширенням інформації про відставку Андрія Богдана з посади глави Офісу президента могли перевіряти реакцію на його можливе "підвищення".

Про це вона заявила в ефірі одного з телеканалів, передає "Українська правда".

"Можливо, це була перевірка ставлення суспільства до можливого походу у відставку або до підвищення, наприклад, на посаду генерального прокурора", — сказала Василевська-Смаглюк.

Також заяву Богдана про нібито звільнення депутатка назвала "елементом тролінгу".

"Богдан виглядає як людина, яка хоче піти у відставку?" — спитала мажоритарниця.

Та додала, що Андрій Богдан — "людина з почуттям гумору".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіс президента висунув Кличку ультиматум

1 серпня у ЗМІ з'явилася заява голови Офісу президента Андрія Богдана про нібито відставку. Журналісти засумнівалися у достовірності такої інформації, адже документ не був оформлений за правилами.

Згодом з'явилося фото іншої заяви Богдана з текстом "Я нікуди не йду". Це ж саме сказав і заступник голови Офісу президента Руслан Рябошапка.

Зараз ви читаєте новину «У "Слузі народу" припустили, чому з'явилася заява про відставку Богдана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі