середа, 27 січня 2021 17:27

У "Слузі народу" почали підтримувати вилучення Дубінського

У "Слузі народу" почали підтримувати вилучення Дубінського
2 тижні тому США ввели санкції проти Дубінського. Його пов'язують із Деркачем, якого США називають російським агентом. Фото: censor.net

Народний депутат від "Слуги народу" Єгор Чернєв заявив, що підтримує вилучення з фракції Олександра Дубінського, проти якого США запровадили санкції. Про це депутат написав у Facebook у середу.

"Дубінський має бути вилучений з фракції СН.

Пріоритети національної безпеки та відносин з ключовими партнерами мають бути вище внутрішніх фракційних домовленостей.

Якщо стратегічний партнер надсилає сигнал з конкретними аргументами, хто для нього фактично є persona non grata, ми, щонайменше, не маємо ігнорувати такий сигнал", - заявив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський попросив Дубінського вийти з фракції - той відмовився

Раніше сайт LB.ua повідомляв, що станом на ранок 27 січня фракція "Слуга народу" ще не почала проводити опитування щодо вилучення з її складу Дубінського.

Депутати ніби-то мають встановити на телефони новий додаток, у якому, можливо, і відбуватиметься опитування.

11 січня США запровадили індивідуальні обмеження, зокрема проти Олександра Дубінського. США заявили про "частину пов'язаної з Росією мережі іноземного впливу, що стосується Андрія Деркача".

Торік Посольство США заявило, що нардеп Деркач є російським агентом.

Про те, що вилучення Дубінського з фракції є одним із варіантів, заявляв голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

Зараз ви читаєте новину «У "Слузі народу" почали підтримувати вилучення Дубінського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі