пʼятниця, 11 квітня 2014 15:57

У сина депутата Сергія Куніцина відібрали суперкар Nissan GT-R
1

У сина нардепа Олексія Куніцина в Криму відібрала суперкар Nissan GT-R

Про це повідомляється на особистому сайті Сергія Куніцина.

Олексій Куніцин вже не один рік бере участь в гоночних змаганнях і регулярно виступав у Криму в якості організатора автомобільних заїздів. Його автомобіль Nissan GT-R добре відомий в спортивному колі як в Криму так і в Україні.

На своїй сторінці у Фейсбуці Олексій написав :

"Сьогодні на Сімферопольському ЖД Вокзалі, Кримська самооборона при навантаженні на поїзд забрала мій автомобіль без будь-яких пояснень , мовляв є команда Сергія Аксьонова мій автомобіль не випускати. Самооборона сказала що виставлять його на торги і продадуть на аукціоні через 5 годин. машина зникла і ніхто не знає про її місце знаходження!".

На думку народного депутата Сергія Куніцина спроба звести з ним політичні рахунки через сім'ю, є межею ницості й підлості.

"Я більше двадцяти років у політиці і пам'ятаю методи впливу на людей в 90ті роки, але ці часи сьогодні в Криму переплюнули. Нова кримська влада твердить про захист населення, зразковому порядку і законності всіх своїх дій і в той же час чинить беззаконня близький до анархії. Мені тривожно за кримчан, які виявилися заручниками цієї політичної гри і не по своїй волі залучені і цей вир беззаконня. Немає ніяких гарантій, що майно не почнуть відбирати повально і у інших людей, адже заручаючись підтримкою багатотисячної армії влада забезпечує собі всі умови для свавілля. Також показовим було й те, що день, коли стався цей інцидент збігся з подачею мною ініціативи в українському парламенті, щодо безперебійної подачі електроенергії на півострів. Це вкотре доводить, той факт, що керівництво автономії діє не професійно і потураючи власним амбіціям працює у збиток населенню", - заявив Сергій Куніцин.

Політик пообіцяв, що не залишить це просто так і розгляди з викраденням автомобіля вже розпочато.

 

Зараз ви читаєте новину «У сина депутата Сергія Куніцина відібрали суперкар Nissan GT-R». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі