понеділок, 05 листопада 2007 08:54

У Симоненка прогнозують нові парламентські і президентські вибори

Перший секретар Львівського обласного комітету Комуністичної партії Олександр Калинюк вважає, що те, що відбувається в Україні, інакше, як передумовою революції, назвати не можна.

У розмові з журналістами він висловив переконання, що навесні 2008 року в Україні відбудуться "революційні зміни, а також позачергові президентські та парламентські вибори", повідомляє Радіо "Свобода".

"Судячи з дій президента, він категорично не хоче бачити лідерку БЮТ Юлію Тимошенко прем"єр-міністром України", - заявив він.

"Лідер БЮТ, у свою чергу, не хоче обмежити свої апетити стосовно крісла прем"єра та узурпації влади з подальшим прицілом на президентське крісло", - додав Калинюк.

"Це дає підстави обгрунтованим припущенням, що навесні 2008 року в Україні відбудуться революційні зміни, а також позачергові президентські та парламентські вибори", - підсумував головний комуніст Львівщини.

За його словами, львівські комуністи вже готуються до позачергових виборів глави держави та парламенту.

Калинюк повідомив, що 7 листопада, з нагоди 90-ї річниці Великої Жовтневої революції, комуністи Львівщини спільно з ветеранськими організаціями області проведуть в обласному центрі масовий мітинг під гаслом: "Революція триває!".

Зараз ви читаєте новину «У Симоненка прогнозують нові парламентські і президентські вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі