неділя, 11 травня 2008 10:44

У Севастополі почалось святкування 225 річниці Чорноморського флоту Росії

У Севастополі почалось святкування 225 річниці Чорноморського флоту Росії
Основні святкові заходи пройдуть у Севастопольській бухті, де командувачі Чорноморського флоту Російської Федерації віце-адмірал Олександр Клецков і командувач Військово-Морських Сил України віце-адмірал Ігор Тенюх від Графської пристані розпочнуть на одному катері здійснювати спільний обхід кораблів ЧФ РФ і ВМС України з метою привітання їх екіпажів (кораблі заздалегідь були поставлені посеред бухти на "парадні бочки" (до цих бочок "прив"язують" кораблі), в останні дні сюди було поставлено і два українських кораблі).

По завершенні об"їзду в бухті відбудеться водноспортивне свято, схоже на те, що традиційно проходить тут в День ВМФ Росії (в останню неділю липня), лише без висадки бронетранспортерів із великого десантного корабля (за наполяганням української сторони).

За дійством спостерігатимуть міністр оборони Росії Анатолій Сердюков (прибув у Севастополь вчора близько 19-ї години), виконуючий обов"язки першого заступника міністра оборони України Валерій Іващенко, керівники місцевих органів влади і АРК, представники ветеранської громадськості, численні глядачі на трибунах.

Увечері на майдані Нахімова відбудеться концерт за участі зірок російської естради, святковий салют, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Севастополі почалось святкування 225 річниці Чорноморського флоту Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі