Ексклюзиви
вівторок, 09 грудня 2008 15:35

У СБУ відзвітували про боротьбу з сепаратистами

"Донецька республіка" розпущена, щодо Севастопольського представництва Інституту країн СНД розпочато судовий процес, а підкарпатских русинів попередили про те, що Закон порушувати не можна.

Про це повідомляє Ліга.net з посиланням на прес-службу СБУ.

Так у СБУ заявляють, що на сьогоднішній день в Україні припинена діяльність усіх радикальних структур, які під контролем ззовні зазіхали на територіальну цілісність держави.

Зараз СБУ веде три кримінальні справи за фактами зазіхань на цілісність країни - членами об"єднання "Народний фронт "Севастополь-Крим-Росія" (АР Крим), прихильниками "Донецької республіки" (Донецька область) і окремих русинських організацій (Закарпатська обл.).

Організаторам протиправних дій з боку "Народного фронту" і русинських об"єднань Служба безпеки уже висунула обвинувачення, і по завершенні процесуальних дій матеріали розслідування будуть передані до суду.

Нагадаємо, днями СБУ висунула обвинувачення громадянину України, керівнику асоціації "Сойм підкарпатских русинів" Димитру Сидору в зазіханні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Зараз ви читаєте новину «У СБУ відзвітували про боротьбу з сепаратистами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути