вівторок, 13 червня 2017 11:11

У Росії відкрили кримінальну справу на Парасюка

У Росії відкрили кримінальну справу на Парасюка
За напад на консульство Росії слідчий комітет РФ відкрив справу проти народного депутата Володимира Парасюка. Фото: УНІАН

Російський слідчий комітет відкрив кримінальну справу проти народного депутата Володимира Парасюка.

Про це йдеться в офіційному повідомленні на сайті слідчого комітету РФ, пише ТСН.

Справу відкрили у межах розслідування "нападу" на генконсульство РФ у Львові та "наруги" над російським прапором 9 березня 2016-го.

Слідчий комітет заявляє, що у діях Парасюка в той день вгледіли підбурення людей до зазначених дій. Справу відкрили за залучення осіб до скоєння нападу на установи, які мають міжнародний захист.

Своє повідомлення слідком вирішив закінчити емоційною частиною, назвавши Парасюка "неординарною та скандальною особистістю" та пригадав його участь у блокаді залізниці Донбасу.

"Мабуть для нього вчинення ще одного тяжкого злочину не є чимось неординарним. Проте, подібні дії чітко ілюструють образ цього представника влади", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парасюк показав скромну декларацію без готівки

9 березня під консульством РФ у Львові, як і в інших містах України, відбувалися мітинги з вимогою звільнити Надію Савченко, яка на той момент перебувала у російській в'язниці. Під час мітингу активісти закидали будівлю яйцями та кинули на територію димову шашку. Парасюк тоді зірвав з дипвідомства російський прапор, після цього триколор спалили.

Зараз ви читаєте новину «У Росії відкрили кримінальну справу на Парасюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі