середа, 19 серпня 2009 12:03

У Росії не побачили бруду від своїх кораблів у Севастополі

У Росії не побачили бруду від своїх кораблів у Севастополі

Мінприроди Росії вважає необгрунтованими звинувачення України в тому, що Чорноморський флот забруднює акваторію в Севастопольській бухті.

"За попередніми даними, об"єкти Чорноморського флоту не є джерелом забруднення, тому звинувачення української сторони є необгрунтованими", - йдеться в прес-релізі міністерства, поширеному в середу.

Як наголошується в повідомленні, Мінприроди спільно із службою екологічної безпеки Чорноморського флоту РФ бере участь в розгляді питань, пов"язаних з виявленими природоохоронними органами України фактами забруднення акваторії в місцях спільного базування українського і російського флотів в Севастопольській бухті.

У Мінприроди відзначили, що останнім часом на адресу Чорноморського флоту РФ поступило декілька розпоряджень природоохоронних органів України про виявлені факти забруднення акваторії в місцях базування Чорноморського флоту РФ в Севастопольській бухті. В даний час Чорноморський флот і фахівці Мінприроди Росії проводять розслідування цих випадків.

"За попередніми даними, фактів, підтверджуючих, що джерелами забруднення є берегові об"єкти, кораблі і судна Чорноморського флоту, не виявлено", - підкреслюється в повідомленні.

За матеріалом: Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «У Росії не побачили бруду від своїх кораблів у Севастополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі